علائم و درمان کشیدگی عضلانی یا اسپاسم عضلات

کشیدگی عضلات لگن از آسیب های شایع ورزشی است. این کشیدگی ها همچنین میتوانند در اثر فعالیت های بدنی شدید در کسانی که آمادگی ندارند هم ایجاد شوند.

عضلات زیادی در ناحیه لگن و ران وجود دارند. این عضلات مسئول حرکات مفصل لگن در جهات مختلف هستند. گاهی اوقات این عضلات بر اثر ضربه و یا بدنبال فعالیت های شدید بدنی دچار کشیدگی میشوند و در حالات شدیدتر ممکن است پارگی های میکروسکوپی در این عضلات بوجود بیاید که به آن استرین Strain هم میگویند و گاهی هم فیبرهای عضلانی بطور کامل پاره میشوند. شایعترین عضلات لگن که دچار گشیدگی میشوند عضلات ادکتور یا نزدیک کننده ران هستند.کشیدگی عضلات لگن چگونه ایجاد میشود

عضلات ادکتور در ناحیه کشاله ران قرار دارند. این عضلات در بالا به لگن متصل شده و در پایین به استخوان ران میچسبند و وظیفه آنها نزدیک کردن ران ها به یکدیگر است.

کشیدگی عضله ادکتور در قسمت کلفت آن و یا در محلی است که عضله به تاندون متصل میشود. کشیدگی معمولاً موقعی ایجاد میشود که عضله در حین انقباض شدید باشد و به ناگاه تحت کشش قرار گیرد و یا به آن ضربه ای وارد شود.

هر عضله تا حد مشخصی میتواند کش بیاید و اگر تحت نیروی کششی بیشتری قرار گیرد آسیب های ذکر شده بوجود میایند. وقتی مفصل لگن از قبل و به هر علتی دچار محدودیت حرکتی باشد احتمال کشیدگی عضلات اطراف آن بیشتر میشود.

از علل  کشیدگی عضلانی یا اسپاسم عضلات  :

از عضلاتی که بیشتر دچار این آسیب دیدگی می شوند می توان به عضلات سینه ای بزرگ و کوچک، دو سر بازویی، دو سر رانی ، خیاطه، ذوذنقه ، راست کمری تاندون آشیل اشاره کرد.

1- سردی محیط تمرین

2- گرم بودن بیش از حد محیط تمرین

3- عدم انجام عملیات مربوط به گرم کردن قبل از تمرین

4- غیر مدیریتی بودن برنامه تمرینی

5- فشار تمرینی زیاد(استفاده از وزنه های بیش از حد توان)

6- عدم استفاده از وسایل ایمنی ( در پاورلیفتینگ)

7- انجام ندادن ستهای گرم کننده

8- استفاده از داروهای استروئیدی (افزایش قدرت عضلات و ثابت ماندن قدرت تاندونها)

9- بدون کنترل تمرینات سنگین را انجام دادن و عدم توجه به عامل تمرکز در انجام وزنه های برگشتی.

منبع:ایران ارتوپد   بادی بولدر

تماس